Pagina's

woensdag 29 oktober 2014









.

vrijdag 24 oktober 2014

Pech

Ja voor mij vandaag. Vandaag was de dag dat ik naar de beurs in Veldhoven zou gaan. Heerlijk quilts bekijken, ideeën opdoen, mensen ontmoeten, bijkletsen, stofjes voelen en kopen, en natuurlijk de Inga Palmgren van Joke uit Zweden in het echt zien. Ik had me er al een tijdje op verheugd, want het was lange tijd niet zeker dat het zou lukken.

Tot dat DH eerder deze week thuiskwam met een fikse griep. En meestal gaat dat bij ons zo dat de ander die ook heel snel krijgt. Dus vitamientje innemen, flink drinken. Maar gisteren kreeg ik flinke keelpijn. En vandaag flinke koorts. Dus geen Veldhoven voor mij, maar onder een dekbedje op de bank. DH mocht vandaag voor de thee met honing zorgen. Dat was gisteren mijn taak.


Voor alle mensen die mij gemist hebben vandaag. Helaas, ik probeer wel morgen of zondag zo ver beter te zijn dat ik toch nog naar de beurs kan gaan. Al was het alleen maar voor de Inga Palmgren, die kans die krijg ik niet snel meer. Of voor de winkeltjes, heerlijk zo veel bij elkaar op een plek. Bij ons zijn die heel erg dun gezaaid.

Groetjes van een ziek Bietje.

zaterdag 18 oktober 2014

Herfstvakantie




.

zondag 12 oktober 2014

Ben weer bij.

Jawel, ik ben weer bij. Het is zo verleidelijk om de randjes eventjes te laten liggen. Maar voor je het weet ben je dan toch een paar weekjes verder. Ondanks dat het heerlijke randjes zijn om te borduren. Afgelopen week heb ik weer een inhaalslag gemaakt. En ik was op één randje na helemaal bij, toen het griepvirus toesloeg. Althans, niet helemaal. ik werd vrijdagavond helemaal naar. En heb dus het laatste randje niet meer afgemaakt.

Dat halve griepje is er nog steeds. Het lijkt alsof het niet helemaal door wil komen, ik kwakkel maar wat aan. Vanmiddag heb ik het laatste randje afgemaakt en nu ben ik dus weer bij. Natuurlijk willen jullie graag een foto zien, dus hier is ie.


Maar nu moet ik dringend op zoek naar donkerblauw borduurgaren. Het is bijna op. Dus voor zaterdag moet ik het gehaald hebben. Maar ja, daar heb ik dan wel lekker een hele week de tijd voor.
Groetjes en een fijne zondag.



.


zaterdag 4 oktober 2014

Dierendag





.

.

Humor op dierendag


Hoe geef je iedere schat van je zijn of haar eigen huisje in een klein appartement?

.

woensdag 1 oktober 2014

Handig ! ! ! ! !

Eerst wil ik iedereen hartelijk danken voor de felicitaties voor DH en mijn jubileum. 10 jaar, en de tijd is gevlogen.

Dan vond ik op pinterest een super-tip. Jullie kennen wel de festonsteek. We gebruiken die allemaal wel. Zelf heb ik altijd moeite om de steekjes een beetje even ver van elkaar te zetten. En dat ziet er dan zo slordig uit. Soms mag dat, maar lang niet altijd.

Nou vond ik op pinterest een supertip. De dame zette twee streepjes op haar duim, om de afstand tussen de steekjes aan te geven. Kijk maar naar de foto dan zie je het.


Het jammere is dat de pinterest link naar een foto verwees en niet naar een website. Ik weet dus niet van wie die duim is, niet van mij. En ik weet ook niet wie ik moet bedanken voor die tip. Als je het weet, laat het dan even weten, dan kan ik dit alsnog doen.

Groetjes en een fijne en zonnige oktoberdag. Hier doet de zon tenminste nog steeds erg haar best.







.